CAZARE

• Persoanele care vor fi angajate la noi ca ajutoare de sezon î-şi suportă singure cheltuielile de drum. După sosire se vor deplasa la biroul nostru de înregistrare pentru a îndeplini formalităţile. Fiecare angajat obţine în biroul nostru o etichetă individuală proprie (cod de bare), jetoane pentru scule de lucru şi pături. După înregistrare, o să fiţi transportat cu vehiculele firmei direct la locul cazării. Camerele sunt repartizate de către un responsabil la faţa locului.

• Locaţia cazării depinde de locul unde dvs. o să fiţi repartizat pentru muncă.

• Duşurile, toaletele şi bucătăria sunt de uz comun. Angajaţii sunt fiecare responsabili pentru curăţenie şi ordine în camere. Încăperile comune sunt curăţate de menajere. În toate clădirile se află maşini de spălat rufe. În unele locuri de cazare sunt chiar spălătorii.

• În timpul pauzei de prânz oferim o masă caldă.

• Micul dejun şi cina trebuie organizate personal. În toate clădirile stau la dispoziţie bucătării rugăm să vă aduceţi:

· farfurii
· tacâmuri şi
· tigaie sau oală de gătit.
· Din cauza ciumei porcine africane există un embargo (interdicţie de import) pentru carne de porc şi produse din carne de porc.

Noi organizăm reglementar călătorii pentru cumpărături.

În sezon avem mulţi angajaţi sezonieri, care nu numai lucrează împreună, dar şi locuiesc împreună. Din această cauză avem un regulament de convieţuire nou, pe care fiecare angajat trebuie să-l respecte.

Toate demersurile sus numite, dotările din locurile de cazare precum şi ofertele noastre pentru aprovizionare fac parte din pachetul nostru social oferit.

unterkunft-gebaeudeunterkunft-2unterkunft-3unterkunft-1