Despre noi

Cele trei ferme agricole Thiermann Gartenbaubetriebe GmbH & Co.KG, Domstiftsgüter Brandenburg Spargel & Beerenfrüchte GmbH & Co.KG şi Spargelhof Beeltiz GmbH & Co.KG formează grupul Thiermann.

Firma noastră are o tradiţie de familie îndelungată, iar actualmente facem parte din liderii producătorilor de sparanghel din Germania.

Am sporit producţia cu cultivarea de căpşuni, afine şi nap turcesc. Adiţional suntem activi în agricultura convenţională şi de viitor la creşterea de porcine, cultivare de cereale şi porumb, producţie de bio-gaze şi energie eoliană.

thiermann-arbeit-ueber-uns

Sediul nostru principal se află în Saxonia Inferioară (Niedersachsen) în localitatea Scharringhausen. Aici am început cu cultivarea sparanghelului. În Scharringhausen, pe lângă clădirile de birou se mai află hale de producţie, hale frigorifice, un magazin al fermei şi un restaurant.

Al doilea sediu, domeniile „Domstiftsgüter”, care se află în Brandenburg, mai precis în Mötzow. Aici cultivăm, pe lângă sparanghel, nap turcesc, ridichi şi în volum mai redus afine.

luftbild-thiermann luftbild-moetzow

În mănăstirea Lehnin se află pe lângă locaţiile de producţie, depozite şi hale frigorifice pentru sparanghel precum şi prelucrarea afinelor.